BEFORE

This Seattle condo was ready for an update with health and storage in mind. Without changing the kitchen layout, we updated the cabinet fronts with a locally manufactured laminate. The flooring throughout was updated to FSC engineered wood to increase air quality with the only carpet now being the living room rug. The long wall along the living space evolved into storage, buffet, media and a focal point. Post-consumer resin panels, embedded with yarn, were the organic inspiration for locally custom made sliding doors.

AFTER

CUSTOM FURNITURE

The overall organic and geometric theme led us to very cool dining table leg bases. Shout out to Robb Young’s Fine Woodworking for taking on our table base design. Through collaboration of ideas, regional materials and execution, this table is kickin’…